In

Restoran Serai, Empire, Subang

Dalam Empire Subang, ada banyak kedai makan. kali ni zcat pilih untuk makan di Serai. walaupun begitu dia juga cakap restoran ni agak mahal dan orang beratur panjang untuk masuk. jadi dia nak recall balik kenapa orang sanggup beratur panjang. hmmm..wallet zcat bocor cecah RM70 jugakla..

mari kita tengok trafik dalam restoran ini

cuba senyum tunggu hidangan tiba


masa dah berlalu agak lama

ada orang pura-pura tidur

jug tertanya-tanya mana makanan saya?

makanan akan sampai..sabar lagi

nampaknya orang depan dah dapat makanan, pelik staf pelayan ramai masih tak cukup tangan


saya hampaaaaa

menahan jari, takut terkeluar pisau tajam macam Wolverine

akhirnya air kosong tiba. bukan sebarang kosong ni..

juga tiba air limau kasturi peppermint saya. sangatla sedapp

jadi orang ini gembira

dan mula snap2 gambar balik penuh tenaga

saya berharap air ni tak akan habis2 sebab sedap sangat. kalau nak order lagi tak tahu berapa lama lagi kena tunggu

akhirnya makanan saya sampai, tak silap RM25++

serius makan sebab serius lapar

dan kuew tiaw dia juga tiba

kemudian dia belanja saya macaroon. RM3.50 sebiji. sedap dan kurang manis

Related Articles

6 comments:

  1. ko tak try makan pavlova ke?? situ sedap..aku lamanya tak pegi empire...huhu zaman bertunang last pegi..now ada anak pegi dekat je la


    tudung kuning ko macam aku punye jeee

    ReplyDelete
  2. memang nampak org makan mcm sedap. takpelah next time je. hehe

    tudung kuning beli kat pasar malam. RM5 jer..

    ReplyDelete
  3. uihh agak mahal jugak tu..hehe ok tak makanan kat situ..

    salam kenal..)

    ReplyDelete
  4. mujur ko cakap service lembab, tidak kalu weekend ni berbuka di luar sana nampaknya :)

    ReplyDelete
  5. ann kalau ko nak kena book la senang sikit. takdela pitam. aku rasa ye buat reservation bagus. memang lama nak tunggu makanan maybe sebab orang sangat ramai hari tu. tapi makanan sedap.

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...