In

5 Rabiulakhir 1436

Pagi2 budak kecil dah tepuk kita nak bagitahulah tu dia berak. Okay. Jadi dia disiapkan awal hari ni. Bagus juga. Boleh keluar rumah lebih awal.

Sampai rumah uminya kata dia dah bertatih 2-3 tapak. Seeonoknya dengar. Memanglah depan kita dia berdiri je tak jalan pun. Agaknya sebab kita ni cepat kasihan terus nak dokong aja budak tu.

Sampai ofis awal sikit jadi breakfast di Subway jelah. No more white coffee for now sebab last week kepala pusing bila minum kopi or tak tahulah ada sebab lain.

Lunch makan sayur kerabu. Sedapnya dah lama tak jumpa. Paling sedap sebab dalam tu ada ikan.  Uhhh i like it.

Related Articles

3 comments:

  1. bagus jugak ada alarm semulajadi macam tu kan... awal boleh bangun... ni kes sama ngan bela kucing lah.. belum pukul 5 lagi dah sibuk kejut kita nak makan... hadoiiii kalau tak bising..

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...