Friday, January 2, 2015

11 Rabiulawal 1436

Jumaat.

Rasa macam Isnin sebab semalam cuti hari ni kerja balik.

1st day hari bekerja untuk tahun 2015. Tetap gagal nak buat filing 2014. Bank slip je lepas. Yang lain semua dah membukit.

Cuaca mendung di KL. Tak hujan sehingga sampai di rumah selepas menjemput anak.

Plan kemas rumah tergendala sebab Aqlan nak tidur berteman. Merengek nak rasa mama dia ada sebelah. Kesian juga.

2nd time bangun masa aku baru nak habis cuci pinggan. Rupanya berak. Hahaha.

Malam2 budak ni aku pakaikan Pet Pet Night Tape. Lebih tebal jadi tak payah bangun banyak kali tukar diapers. Papa dia juga yang syorkan. Tapi kalau dah berak.... Kenalah juga tukar. Kesian kan. Geli.
Previous Post
Next Post

About Author

0 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.