Tuesday, January 6, 2015

15 Rabiulawal 1436

Ok hari kedua bekerja dalam tahun 2015. Macam biasa tak datang kerja penuh meja dengan nombor2 yang nak kena key in dan update. Tu takpe lagi. Yang bencinya ada orang guna pc aku dan tak log out keluar. Eiii memangla tu pc company tapi aku tetap tak suka orang macam ni. Heyyyyy...
Dah letak jadi desktop wallpaper pun tak dipedulikan..

Hujan lebat tengahari jadi aku makan Subway je. Alahai dah tak banyak offer murah macam dulu2. Belasah jelah kang lapar pulak.

Hujan reda aku pun keluar ofis buat kerja menampal. Hehe. Letak notis di pintu masuk yang memerlukan kad akses.

Malam masak filet ikan talapia dan goreng pop corn size hash brown.

Ngantuk dah.
Previous Post
Next Post

About Author

1 comment:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.