In

9 Rabiulakhir 1436

Jumaat. Despatch kami kelakar orangnya. Asal Jumaat je dalam group WA nak makan pisang dan bentang sejadah. Katanya pisang hari Jumaat lebih berkat. Lagi2 yang diletak kat Masjid.

Orang dalam ofis memangla ada perangai last minit dan suruh juga hantar dokumen penting walau dah petang. Tapi despatch ni baik.. kelakar pun ada. Pulak orang Terengganu so kadang2 aku ghoyak dengan dia sikit. Hehe.

Mood bengang belum habis. Aku memang hanginnnn dengan satu minah..

Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...