In

26 Rabiulawal 1436

Sabtu pagi. berehat atau mengemas rumah? dua2 pun kena buat. sebab masa hujung minggu nilah nak wrap semua. konon.

in the end dah jam 12 lebih baru kami keluar rumah. hantar forzen food ke Puchong dan bertolak ke IOI Mall City. Putrajaya. katanya. tengok lesen semua Majlis Daerah Sepang. hahahahaha.

Makn di Little Penang. Orang sangat ramai. kali ke-2 datang, tapi still tak suka. Zcat pula asyik bau bahan kimia. masalahnya dia seorang je bau. dah tukar baju pun masih bau. masuk kereta bau. sudahnya nak bau benda baru tak jadi, balik. tapi sempat juga tangan ni capai sehalai baju dari Uniqlo. macam sedap je.

Di rumah tidur tak sedar diri, alih2 dah nak jam 9 malam. eh eh..mengantuk gila. especially Zcat. penat dia ke hulur ke hilir minggu ni.

bangun tidur suap Aqlan makan bubur dan kami pun makan sandwich sardin. sedap. Mama buatkan.

Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...