In

7 Rabiulakhir 1436

Pagi2 dah kena mandikan budak kecik tu. Kali ni berak dan terkencing sampai tembus. Terus kena cuci sikit alas tidur semua tulah.

Hantar pada umi katanya Aqlan dah boleh diberi bubur tanpa blend tapi still kena lecek sikit. Ahhhh dah tumbuh sebatang gigi atas sebelah kiri. Kita ni dok belek gigi bawah dia hari2 rupanya yang tumbuh gigi atas.. so cute.

So dia meragam sikitla. Nak manja2. Takde demam. Alhamdulillah.

Related Articles

3 comments:

  1. alhamdulillah,, biasanya kalau baby nak tumbuh gigi dia akan deman tapi ada gak baby yang tak demam,, lepas tumbuh gigi ni mesti cute kan!! hihihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah. Dia kena cirit birit lak. Tapi itu biasa juga pada budak nak tumbuh gigi sebab pengeluaran air liur dia banyak.

      Delete
  2. kata orang tua... kalau tumbuh atas dulu tu bijak... tumbuh gigi bawah dulu tu baik... nasib tak tumbuh atas bawah kan... mesti depa kata anak degil... hehehe

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...