In

19 Rabiulawal 1436

Kesian Aqlan kena gigit dengan pijat. Bengkak tangan dia...

Disebabkan tidurnya terganggu dia bantai tidur petang lama. Sudahnya jam 4 petang baru kami keluar cari lunch. Gigih lunch di Bandar Baru Bangi sebab nak shopping di Minaz.

Selepas makan di Jemari baru pergi Minaz So dah jam 5 petang dah terlepas happy hour ada diskaun tambahan. By the way tengok yang baju untuk happy hour tu tak berkenan sangat kat mata ni.

Aku cuba sehelai pakaian je. Terus nak. Dan yang itulah helaian terakhir. Nak pakai pergi mana pun tak tahu lagi. Maybe outing tak pun kenduri kahwin. Haaaa aku pun tengah tunggu seseorang ni bagi aku kad jemputannya. By WA dah dijemput. Hihi.

Kemudian ke Bangi Gateway sebab nak tengok Tudung People. Ermmm Sudahnya minum dan makan kek je. AZRAA FLUER dah tinggal size M je. Tengok material kain pun tak kenan.
Kek lobak kegemaran Zcat

Nak cari puting susu Aqlan pun tak jumpa yang diperlukan. Dah habis jenis yang aku nak.

After tapau pastri balik jelah....

I am happy with this material.

Related Articles

1 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...