In

3 Rabiulakhir 1436H - Majlis Perkahwinan Anak Sepupu Di Nilai

Hari ni pi kenduri anak kepada sepupu di Nilai. Buatnya di Masjid Putra Nilai.
Aqlan merengek suruh dukung. Aku nak melilit shawl ni. Berialah dia tengok muka aku. Yelah mamanya touch up bila nak p kenduri je. Kalau hari2 mana dan anak oiiii

Kami bertiga ikut PLUS  dan kejap je dah sampai. Tunggulah orang lain tak muncul2. Masing2 sesat. Adoii tak guna Waze ke..

So tugas kami pergi cari lokasi kereta abang lut yang membawa emak. Erm sekali dah junpa diorang tak jauh pun dari masjid. Diorang cuma tersalah lorong je. Hehe.

Sampai Masjid terus semua nak makan sebab dah lapar sangat. Kekeke. Alhamdulillah makanannya sedap.

Selepas itu sesi beramah mesra dengan sepupu sepapat yang dha bertahun tak jumpa. Muka2 masing aku pun tak kenal kalau jumpa kat pasaraya. Erk.

Last ambil gambar dengan pengantin. Lepas semua tu kami pun balik. Mahu jam 5 lebih juga baru sampai. Mengantuknya...
Kenduri kahwin merapatkan ukhuwah


Humaira dress by Minaz.

Untuk kesan yang lebih baik aku pakai corset mini dress dari Mark's and Spencer. Maklum perut buncit tak sesuai ya pakai dress ni sebab ada potongan di pinggang. 

Related Articles

2 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...