In

21 Rabiulawal 1436

Yess dapat keluar rumah jam 8 pagi hari ni demi mengharungi 2 buah sekolah sebelum sampai rumah umi Aqlan. 

Breakfast kuih muih. Masuk ofis baru teringat lupa nak bawa selipar jamban baru. Cissss.

Makan cereal tak sedap la pulak. Maybe patut guna susu coklat baru sedap. 

Kawan yang MC sebab buang fibroid sambung MC lagi 2 minggu. Banyakla kerja nak kena tolong siapkan. Aku mampu buat invoice dan bank recon je. 

Balik rumah tengok Zcat dah basuh baju see round cuma belum bersidai. Basuh lagi see round dan boleh guna air cond. Kami takde air cond tergantung. Air cond kami boleh alih2. Ada roda.

Panas kan..?

Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...