In

1 Januari 2015, 10 Rabiulawal 1436

Planning:
Jumpa mak.
Pergi Jakel beli kain langsir.
Beli diapers dan susu Aqlan.

Achievement:
Beli susu Aqlan 8 tin di Giant Taman Permata.
Susu ni selalu takde stok. Cashier pun cakap macam tu. Nak tunggu umur Aqlan setahun ni lagi 2 bulan.
Sebelum tu cari di Giant Kota Damansara takde stok.
Dapat beli diapers jenama Pureen 84 keping. Baru nak cuba. Mengikut kata seorang ibu Pureen terbaik. Buat masa ni Aqlan takde masalah guna Pet Pet pun. Mamanya gatal nak cuba yang lain.

Lain2 yang takde dalam plan..tapi dapat:
Beli telekung warna merah cili. Dah lama sangat mengidamnya. Kata hadiah hari jadi tahun lepas. Masih ada lagi satu hutang hadiah..heheheh...tuntut mesti tuntut.

Dah Aqlan tidur barulah dapat kemas rumah sikit. Rumah kecil tapi banyak barang. Perlukan daya kreatif nak susunnya. Ada juga yang mahu diberi dan dibuang.

Related Articles

1 comments:

  1. iyelah kan sis...
    kalo susah nak dapat stok...
    sekali ada baik rembat bebyk....

    selamat mengemasss nghehehe...

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...