Tuesday, January 27, 2015

6 Rabiulakhir 1436

Banyaknya keje menaip hari ni sampau jari rasa lenguh ya amat. Semua bensa nak kena kejar nak siapkan. Aku jugakla yang kena key in pun. Kadang2 ada je boleh buat sendiri tapi aku juga disuruhnya buat. Tak faham ke aku banyak gila dateline kot.

Balik pun dah 630pm. Sampai Cahaya dah 7 lebih. Terus balik rumah sebab Aqlan dah haus. Papa dia pergi keluar cari dinner dan kelambu. So hari ni makan pau Pak Ngah lagi. Hehehe.
Previous Post
Next Post

About Author

0 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.