In

20 Rabiulawal 1436

Hari ni renew Cosway membership dan borong hampir RM200 nilai barang tapi bayar tak sampai RM100. Sebab apa? Sebab memang bila renew kita layak dapat diskaun 50%. Cuma rugilah tahun lepas RM500 nilai barang tapi aku beli sikit je sebab time tu dah sarat. So mostly yang aku borong ialah toiletries especially for Aqlan. Macam bottle cleanser dia la..

And then akhirnya tercapai hasrat beli selipar jamban untuk kegunaan di pejabat. So bolehla buang yang dah putus sebelah tu. Beli di AEON Quill Mall ada members day so dapatla voucher RM20. Beli barang Aqlan juga yang banyak. Handbag tak dapat. Sedih warna terakhir itulah yang display. Ku berkenaan electric blue nanti nak match payah sikit. So nak ambil hitam dah tinggal display je. Kecewa.

Perfume? Ah beli online jelah.

So sebenarnya kat Quill Mall tu surau harap surau AEON jelah?

Ok nak cek beg tu ada tak jual online..

Related Articles

1 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...