Monday, January 5, 2015

14 Rabiulawal 1436

Pagi ni rasa tak sihat. Cramp dan kepala pusing. Maybe sebab keuzuran. Jadinya lepas hantar Aqlan pergi jumpa doktor Adam di Klinik Mediveron Ampang Point. Dapat ubat pergi breakfast kat Mak Jah. Makan soto nasi dan teh tarik. Padahal lepas hantar Aqlan dah makan kuih 5 biji.

Balik rumah makan ubat tidur sampai jam 1 lebih. Jam 3 petang baru start mengemas balik. Aiiii banyak betul pay nak mengemas.

Buang semua makanan tercemar. Expired dan resit. Yeah aku suka simpan resit dan tags barang. Konon nak buat kenangan.

1 thing about keeping or hoarding... bukan boleh bawak mati pun. Full stop terus aku buang je benda2 yang menyemak tu. But yes aku masih menyimpan tin dan ada je koleksi baru sebab ya...limited. Ya tak boleh bawak mati. Tapi boleh simpan benda lain dalam tin tu.

Habis mengemas jam 11 malam. Penat tapi puas.

Sambung lagi bila tiada gangguan Aqlan. Hahaha dia pun suka mengemas. My sweet baby 10 bulan hari ni kalau ikut Tahun Masihi. Love him so much.
Previous Post
Next Post

About Author

1 comment:

  1. Bila dah mula mengemas, mulalah jumpa benda-benda yang tak sepatutnya ada, kan? :)

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.