In

30 Rabiulawal 1436

Hari terakhir bulan Rabiulawal 1436. Bulan Hijriah senang je. 30-29-30-29 kecuali dah nak sampai bulan Ramadan tu kena awas sikit.

Aku hidup dalam dunia MENUNJUK

Beli barang tunjuk
Makan apa kat mana tunjuk
Ada kekasih hati tunjuk muka, dah pisah tunjuk QUOTE
Muncung mulut mak tunjuk
Dah cantik pakai tudung buka pula nak tunjuk RAMBUT juga
Dah berubah pakai hijab atau dah makin berusia tunjuk juga gambar zaman JAHILIAH tu
Drive kereta apa tunjuk stering sambil tunjuk CINCIN - 2 in 1
dan paling tak MALU tunjuk habis auratnya

Ya Allah aku pohon tak menjadi diri tu nak menunjuk-nunjuk apa yang aku post untuk tatapan orang dengan hati yang bangga. Kerana bangga ujub itu selendangMu. Siapa aku yang berani nak memakai sifatMu.

Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...