In

22 Rabiulawal 1436

Hari ni sampai rumah awal. 6.37 petang. Cam tak caya je. Maklum tumpang kereta jiran. Sudahnya Zcat ambil Aqlan lagi. Wah dah berjaya ambil hampir setiap hari. Si anak tu pun dah mula buat muka happy bila papanya datang ambil. Kalau tak buat muka cam tak percaya. So now bila jumpa kita Aqlan akan happy semacam dan nak memerap.

Dinner makan bubur nasi pagi tadi.  Bekal Zcat tapi dia tak makan. Sudahnya kita yang makan siap dengan sambal telur puyuh RM2 untuk 8 biji. Dibeli didepan ofis Zcat.

Tak pasal gigi or gusi berdenyut sakit semasa makan bubur. Aduh kumur dengan air biru. Air ubat kumur.

Now Aqlan pun dah tidur dipinggang. Kita pun dah ngantuk ingat nak basuh kain. Ermmmm bercinta.


Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...