Saturday, September 23, 2017

Dotty's Oh Dotty's

Pinggan mangkuk yang digunakan untuk serve pelanggan lawa2 kan. Siapa suka pinggan mangkuk yang digunakan di sana? Hehe.









Aku order ni. Makan ni je. Sebab yang lain2 tu diorang dah makan bila aku sampai dari The Labels. Tapi ni memang sedap gila. Siap tapau lagi satu bawak balik.


Cannot go wrong with Salted Caramel Latte Dotty's la
Semua makanan sedap gila. Semua dibelanja adik ipar. Alhamdulillah.

4 comments:

  1. bila lah aku nak menyampai ke dotty ni... sana sini org dok habaq psai salted egg doughnu dia ni... huaaa... susah la skrang,asal lapaq jaa fikir nasi.. bila dh kenyam x mau dah fikir makan... jom anis?? hehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku percaya ko akan makan dari appetizer pasti entry pastu main course pastu dessert kannnnnn..

      Delete
    2. skodeng eh?? cemana leh tau ni?? hahahhah. bila free? jom kita coffe2 ajak mokcik jepun jadian tu skali..hehehhehe

      Delete
    3. Tengok apa reaksi makcik Jepun. Weekend oklah kot nak keluar tapi not this weekend la..

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.