Pelancaran Charmanté Di The Labels Luxe TTDI

Aku dijemput sebab aku regular customer. Kan aku dah terHOOK dengan kedai ni.

Jadi aku pergi untuk dapatkan pengalaman. Inilah kali pertama aku hadir sesi pelancaran dan media camni. Hehe. Aku bukan blogger tegar. Tapi bila ada orang tanya aku blogger aku jawab jelah. Sebab aku cakap dari Bandar Kinrara diorang cam confuse. Orang lain datang ada dari TV Alhijrah, Karangkraf dan macam2 lagilah. Aku surirumah yang enjoy shopping kat sini. Sebab semua benda ada. The Labels kan letakkan pelbagai produk vendor di kedainya. Senang citer dia sediakan tempat, vendor bayarla sewa untuk letak barang. The Labels akan war2kan di IG diorang. Okayy dah macam jurucakap pulak.

Jam 11 pagi aku dah tercongok. Orang paling awal. Aku ikut schedule. Patut start jam 11.30 tapi ramai tak datang lagi. So semua dah start lewat..BTW aku tunggu sampai sessi Q&A,  makeup dan hadiah soal jawab. Sesi media dah masuk jam 1.30 petang kot..haruslan aku nak balik.  Gegegege.

Ambassador Siti Khadijah baru 20 tahun

Owner Marlia ke Malia? Yang pakai tudung hitam ituler. Sebelah tu partner kot.

Owner The Labels, Diyana
Gambar dari IG The Labels. Cer cari aku yang mana satu. Gegegege. 

Sesi mekap by Umi

Goodie bag dari mereka.




Share:

4 comments:

  1. yg pakai tudung pink and blouse biru floral? hehhehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko kalau tengok angle ko leh teka...tapi ko ni malas kan nak teka2..hahaha

      Delete
  2. salam anis, boleh saya repost article ni kat social media saya?

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.