In Hobby

Koleksi Tin Oreo

Hari ni jalan dah jammed. Tapi sampai tetap awal. Sampai je potong buah. Nomnomnom.

Lepas tu bekerja dengan slow sebab tak larat.  Kaki dah bengkak..

Seorang admin dipindahkan secara tiba2. Manager baru dah masuk. Boss aku belum pindah. Bilik dia tak siap lagi kat tingkat 17 nun.

Petang hujan. Balik naik monorail. Semasa tunggu aku dan kawan2 kat belakang sekali beratur. Bila  monorail datang, polis bantuan bagi aku pass semua orang untuk duduk. Oh terima kasih sangat..

Sampai BTS renew Cosway VIP member card. Masuk Cold Storage beli bahan nak buat sandwich. Jumpa la tin bas sekolah oreo. Yay! Tin sebelum ini beli di The Zon, JB.

Malam Zcat buatkan sandwich.  Sedap.  Thanks sebab melayan I.. huhu

Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...