In

Baby Sebamed

Tak tahu sabun apa paling baik untuk baby.  Jadi setelah dicadangkan aku beli Baby Sebamed.  Survey harga paling berbaloi di farmasi Cosway Berjaya Times Square.

4 barang dapat RM59.40.  Oklah tu kan. Bau dia pun best je... aku pun gatal nak try terus anti-strech mark krim. Even sekarang aku tengah pakai minyak almond L'occitane. Punya jagala perut ni. Hari ni baru ternampak strech mark kat pinggang.  Adoyai..sikit pun sudah bikin kecoh. Hahahaha.

Related Articles

2 comments:

  1. Pehhh untung babu...pakai sebamed...fayel sensitif skin...tp aku ada panel kan..selamat duit aku..dia pakai cetaphill dan qv kids...

    ReplyDelete
  2. Tak tahu skin dia camne, hopefully ok. Sebab ikut aku habisla... aku kulit sensitif.

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...