Sunday, January 5, 2014

Johnny Rockets Hamburger, The Curve

Hari ni tido lepas subuh lena betul. Maybe kepenatan pasal check up semalam.  Bangun je lapar makan 2 biji pisang.

Lunch di The Curve.  Layankan permintaan adik ipar. Kena beratur.  Mujur kejap je. Harga makanan agak mahal. Tapi ada hiburan sikit. Pelayan menari ikut lagu dimainkan hehe. Most pelayan adalah Pinoy.

Selepas tu shopping sikit di Daiso. Belilah mak nenek barang rumah. Kemudian balik dan tido lagi. Uish ngantuk aja. Cuaca pulak mendung je..

Malam kami ingat nak ke Showru tapi dah takde!!! Semua gerai hilang! Macam ada apokolips pulak! In the end makan di Jemari je. Dekat area Giant Kelana Jaya.

Balik rumah hujan lebat..sangatt...oklah apa lagi good nite jelah..

 

Previous Post
Next Post

About Author

0 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.