In

Berhujung Minggu Di Avillion Admiral Cove, Port Dickson

Zcat kena pergi kursus ketika orang lain bercuti sempena Thaipusam. 3 hari kursus di PD. Mulanya tak tahu dimana, maklum last minit. Best tak best pun tak tahulah tempat ni, yang pasti aku nak merehatkan diri saja. lagi badan masih belum sihat. ubat2 masih perlu dimakan. 8-9 biji juga.

Kami bertolak jam 1030 pagi selepas sarapan di kedai Mak Jah. aku makan nasi lemak dengan rendang daging. hari ni takde roti canai yang sedap..

Kami ke PD ikut LEKAS. kata nak lekas sampai. kata jam 11am kena ada. haha. harapanla kan. jam 1215pm baru kami sampai. punyalah lama menunggu untuk check in sampai mengantuk. jam 230pm baru boleh check in. sambil tunggu tu lepak atas katil di lobby hotel. ya ada katil ok.

Zcat sampai dah lapar balik. nasibla ada disediakan makan tengahari. nasi bungkus lauk ayam. jadilah.. aku pulak kepanasan. jadi mood aku memang takde la... open air lobby. last2 kami turun ke tingkat bawah sedap sikit melayan angin sepoi2 bahasa.

lepas asar Zcat dah start kursus. aku pun bantai tengok TV, main Ipad dan tidur. anak dalam perut ni tetapla aktif walaupun mak dia sakit2. bagusla tak effect.

masa makan malam jam 7pm kami makan di dewan yang khas disediakan untuk peserta kursus dari syarikat Zcat. ada 4 ke 5 syarikat buat kursus serentak. aku makan je. nak bersosial tiada.. semua peserta pun bawa ahli keluarga masing2. jadi memang penuh dan riuh.

Related Articles

2 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...