In

Cuti Maulidur Rasul, Tak Ke Mana Pun

cuti sempena kelahiran Nabi Muhammad aku tak ke mana pun sebab tak sihat. demam selsema & sakit tekak. adakah sebab minum asam boi limau semalam atau aku memang tak tahan dengan cuaca yang berubah-ubah----> which is memang aku selalu demam kalau cuaca ni.

baru berangan2 nak kemas rumah mop bagai pastu dah tak daya. rasa nak baring je.

sudahnya duduk rumah je. keluar untuk lunch di Rose 911 makan daging salai sedap. lepas maghrib pergi klinik Mediviron di Ampang Point, dapatkan mc dan balik. lepas tu makan malam di Studio 5. makan satay, hehe.

Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...