In

Baby Fair Mid Valley City

Dah petang baru kami pergi. Sebab keletihan sepanjang minggu. Semalam Zcat kerja pun balik rumah dah jam 9pm.

Pagi2 dia hantar Jija ke KLIA. Aku pulak tak ikut bantai tido sampai jam 1130am. Penat dan mengantuk gila. Breakfast dah jadi brunch. Makan croissant kemudian order pula Domino's Pizza.

Dah jam 6pm baru gerak. Lapar lagi makan kat Chili's. Maghrib siap2 pastu baru hunting.  Yang tak boleh blah diorang dah start bungkus. Last day kan.

Sempatla beli baby handkerchiefs, set bantal peluk tilam, barut, dan bantal tidur.

Yang paling lama mengadap stroller dekat Mamours. Sambil suruh penjual tu lipat pasangla. Tapi tak beli juga sebab hold dulu. Survey katanya. Pastu ada satu couple ni datang dengan baby kecil. Terus ada life demo. Haha. Best juga. Amboi budak kecil tu bukan main best baring. Kami pun beranganla nanti baby kami macam tu.

Next visit baby thinggy ni nak ke fabulous mom pulak. Pun ada diskaun gila2.

Related Articles

6 comments:

  1. Tak leh lupa g baby fair last year, time tu sarat 8 bln. Pegi sorang jer, hangkut brg smpi 2 kali msuk kete. Mmg plan nk pulun bli kt situ jer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eii kalau aku tak sanggup kot. Sebab penat gila nanti. Thumbs up kat ko

      Delete
  2. Aku g jumaat. Cari carpet anak aku. Puas hati time baby fair, sume2 ada n murah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Karpet ke alas macam getah ada abjad or nombor2?

      Delete
  3. anis mak aku jumpa ko kat baby fair tu...ko tengah belek pampers..segan nak tegur ,,mak aku ngan ekin

    ReplyDelete
    Replies
    1. New born pampers dah habis. Memang murahla.. nape segan lak mak ko ni...hehe..

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...