Monday, January 6, 2014

Hadiah Terawal

Hari ni pergi kerja jalan masih ok. Sampai dalam 20 minit. Lepas tu lift rosak pulak. Ada 3 lift je untuk ke tingkat aku bekerja. Rosak 1 tinggal 2. Alhamdulillah tak perlu tunggu lama.

Kerja macam biasa. Nak filing pv tak mampu je... buat yang senang je.

Pergi bank, masih ada kumpulan pekerja atau bekas pekerja bank yang masih membuat demonstrasi bantahan. Dah hampir sebulan. Last week je takde.

Balik kerja lapar makan Nando's.

Balik rumah buka hadiah dari mak untuk bakal anak. Tak tahu semuanya dari mak atau ada campuran dari Kak Ted. Apa pun terima kasih.

Minggu ni plan nak basuh baju baby. Hari ni baby asyikla bergerak. Aktif sungguh. Ada pulak kawan cakap aku maybe bersalin awal. Adeh deh deh... macam2 perasaan bercampur baur.. semoga semuanya dipermudahkan Allah.  Amin.

Previous Post
Next Post

About Author

0 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.