Thursday, January 16, 2014

Berita Tak Best

Masuk kerja hari ni walaupun tak sihat sepenuhnya. Audit nak kena hadap. Payment nak kena buat. Filing nak kena susun. Aii macam2.

Aku mampu buat audit pun takat sampai jam 6pm. Takdela nak stay cam zaman anak dara.

Dapat call pulak kata ada staff bawa makanan non-halal dan simpan dalam fridge? mungkin juga dah re-heat guna microwave. Aku sekadar email pada kawan2 seagama.  Maklum sekarang majoriti bukan seagama.

Kadang aku terfikir tahap sensitiviti diorang ni. Maybe diorang tak peduli pun. Walaupun share span pencuci dan sudu garfu?

Er er.. bab ni yang aku malas. Karang ada yang bawa span sendiri..

Previous Post
Next Post

About Author

0 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.