In

Cuti Pun Nak Datang Kerja

Ada orang cuti tapi nak datang half day. Aku pun tak faham. Kalai dah cuti tu cuti jelah. So aku pun takdelah tercari2 dia lepas lunch. Dahla cuti bila tak pernah bagitahu. Alih2 takde je. Kalau ada kes macam mana.

Apa pun bagus gak aku tak control dah cek. Ada cerita dengar beberapa kali overdrawn sebab bank balance tak cukup. Hahahah. Macam clown pula. Cuma tak best benda tu jadi time dia cuti. Sudahnya orang lain kena maki. Nasibla aku masih belum habis cuti maternity time tu.

Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...