In

Puas Hati Kau...

Lepas zuhur balik Ampang. Pergi ke Fiesta dan makan di Asian Taste. Lauk kari ikan bawal, telur dadar dan ayam berempah.

Masuk AEON Big dan shopping sikit groceries. Nak masak cucur udang katanya.

Balik rumah mengantuk nak tidur je. Terganggu sikit sebab Aqlan tiba2 menangis kuat. Puasla pujuk. Mata dia pula ke tinglap bilik je. Bacalah ayat Qursi. Terus senyap kau.. ni dengkila ni kacau Aqlan. Kesian anak tu dah tidur nyenyak terus melalak je. Alhamdulillah dapat diamkan. Risaula kan.

Malam projek buat cucur menjadi. Yang sedih udang tu rasa semacam sikit. Pelik tulis dibungkus 25 May guna sebelum 27 May. Hurm...macam hanyir sikit. Apa nak buat ek ada lagi separuh tak habis.

Mendobi macam biasa..lepas baju Aqlan baju kami berdua.

Lepas kemas beg Aqlan kami tidur. Ngantuk dah..

Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...