In

Ke Kenduri Kahwin Jadi Dating

Penat bersiap bagai dengan make up yang dah berbulan tak taruh kat muka..end up Zcat said ooOoo kenduri ni malam la. Ketibaan pengantin jam 8:30 malam. Haha.

Sebab dah duduk semua elok dalam kereta, aku cakap dah jom pergi makan. Takmo tukar baju dah lewat. Lapar.

Kami pun ke Sunway. Makan di Restoran Tarbush.





Kuih kacang kuda

Cicah kuih



Kalau dah menangis tu tak kira tempat kenalah susukan juga
Lepas maghrib kami balik Ampang.

Related Articles

1 comments:

  1. pic last tu hhahahah...shomel nok...demi mu anak ...mak berselubung

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...