In

Urut Sengkak Rahim Part 1

Aduh ada part 1 confirm ada part 2 tak lama lagi. Memang pun.

Oleh kerana aku ni caesarean maka mana boleh urut sengkak rahim tu masa dalam pantang.

Hari ni Kak Ina datang lagi urut seluruh badan aku. Yang sengkak rahim tu sikit je buat. Next lagi 2 bulan. Luka pembedahan pun elok katanya. Lepas dah kena urut tu sakit dan sedap badan sama naik.

Kemudian kami pergi Chilli's Citta Mall. Punyalah ramai orang sampai tak afa tempat parking. Ala ni yang tak best srbab kami suka datang sini. Dulu orang kurang tapi sejak dah pelbagai restoran makanan dibuka makin ramai orang datang. Mall ni chillax je. Sebab tu kami suka. Last2 pusing dapat parking belakang Chilli's.

Ramai orang jadi kena tunggu turn untuk dapat meja. Meja perlu kat bahagian yang sesuai untuk menyusu.  

1st time kami bergambar bertiga. Should next time dokong je budak kecil tu.

Ke sini sebab nak belanja Jija. Birthday dia 21hb April lepas. Apapun Zcat yang bayar guna Citibank CC sebab nak kejar rebat up to RM150. Takpela as long as bayar benda perlu. Aku memang takde credit card.

Kemudian jalam kejap jumpa kedai barangan kanak2 di tingkat 1. Tak ingat namanya. Mahal juga.

So ke Parent's Room untuk diaper changing. Lebih luas berbanding AEON 1 Utama. Selesa la.

Sebelum balik jenguk jap jualan gudang Elle ke Esprit. Tu pasal la jammed ya. Out of season la.

Masuk Wondermilk pun tiba2 rasa bosan. Last2 beli gelato. Gelato maksudnya ialah aiskrim dalam bahasa Itali. Sedap. Ambil mini chocolate dan mini vanila.


  

Related Articles

3 comments:

  1. aku tak buat urut sengkak..omg..takut laaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  2. Besarnya stroller aqlan..hehehe..lain beno abg azman simpan jambang tu

    ReplyDelete
  3. Aku buat after 1 week operate sbb dlm pakej yg 1K tu. Rasa ringan je perut

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...