In

Sarapan Pagi Ialah Waktu Dating Kami Sekarang

Sejak dah masuk kerja semula ni dan hantar Aqlan pada pengasuh seawal jam 730pagi dah keluar rumah, kami boleh sampai ke area ofis aku dalam jam 810pagi.
Boleh tahan awal jadi kami pergi breakfast kat kedai berdekatan.

Satu bistro mamak ni jual breakfast deal dia agak murah.  Roti kosong RM1 sekeping dan teh tarik RM1.50. Pastu dah 2 hari kat situ bosanla.  Kami ke kantin Bank Islam. Murahla. Hehe.

Sambil makan sarapan kami cerita pasal anak. Yang mana aku kadang2 mengalir air mata bila kenangkan dia. Terutama kalau hantar dia tak tidur so dia nampak aku pergi tinggalkan dia dirumah pengasuh. Huhu.

Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...