In

30 Zulhijjah 1436H - Flowers.. Surprise For Me

Duduk rumah lepak2 atas sofa sambil main smartphone.

Suami balik masuk bilik ketuk pintu. Mata nampak macam dia pegang sesuatu. Mungkin tin susu anak.

Sekali bila dia datang dekat baru perasan ada sepot bunga. Haaaaaa...happy anniversary katanya...yang ke-3 which is esokla..

Dah lama tak dapat bunga.

Hari tu buat2 merajuk tak dapat bunga masa birthday lepas. Mentang2 dah tak kerja. Dulu selalu je sampai atas meja. Husband tak pernah lupa.

Cuma ceritanya..

I hantar kat ofis i. Jadi orang fikir u yang bagi. Siap ada orang nak ambil gambar tapi receptionist tak bagi sebab tuannya belum tengok. Ahaks.

Perempuan memang macam ni. Katanya tak kisah. Dah dapat sejambak bunga...terus kembang bunga setaman dalam hati.

Bunga segar. Ia menghidupkan kamar tidur kami.

Terima kasih daun keladi kepada sang suami yang baik hati. Kerana menjaga hati sang isteri. Yang kadang2 menggelikan hati. Sebab blur2 kena troll sepuas hati.


Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...