In

hantar budak masuk UNITEN

ni lah 1st time aku masuk uniten--untuk hantar anak buah yg umornya akan capai 18 thn october depan.. yeah...best kew sgt uniten neh?

budak ni nama dia Ema.. hahaha...syabas makcik ucap tahniah. yg bestnya aku saje ikut ayah dia hantar sebab nanti mak aku nak tumpang blk diorg ke Penang, sebab keta diorg tak muat dah. penuh brg si Ema nilah!..jd mak naikla keta aku jap sblm transit kat uniten..kekekekke..

dr Kajang ke Bangi dlm 10 minit je kot..tp wa tatau wa driving kuar highway sg ramal ke cyberjaya route ke uniten/ikram la..ceh dkt jekk..

selamats!!!
H1N1 check point...semua kena...
lepas kena cek, diorg bg sticker hijau bulat nih
disebabkan penat tunggu ema daftar, kitorg lepak kat surau besar sgt luas..
uh nenek ema nie pun penat dah tgu lama2
kak ted & suria~ please show your free from H1N1!!!
lepak kat taman plak pastu
 hahah budak ema dah balik dgn kad matrik dier...
dia dapat beg jugak lepas bayar yuran daftar
kemudian kitorg hantar dia p asrama
ramai dah dtg..kitorg salah naik bilik. si ema tak baca betul2..dah la tadi dtg kolej kediaman pun salah..aiyyy geram betul tak prepare, tak baca apa ke weh???????
kat balkoni umah dia...leh main nteball petang2
roommate dia..jgn gaduh2 tau
tata budak!
lepas dah makan, solat semua..kitorg pun balik..aku balik BK5 la..amik org lagi..

Related Articles

4 comments:

  1. gambar last tu mesjid uniten. i always go there for friday prayers :p

    ReplyDelete
  2. huduh a muke i . buang2!

    ReplyDelete
  3. mesti anonymous ni ialah budak yg masuk uniten tersebut..hahahaha...

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...