In

Empire, Parade & Lagoon

Sunday; 30May 2010

mallhoping lagiiiii..sebenarnya mmg tak sangka yg jeman ni nak bwk aku pergi mallhoping. katanya nak jumpa nak mkn2..sekali aku termangu2 kat mana niee. kat mana..dia lak buat taktau kan...ala2 geram gak..sampai ke sudah bertingkat2 naik last2 aku nampak gak ada satu kedai tgh renovation tepek note kat situ ~ Empire~..owh mall barula...taktau ni...
gambar kurg terang..aku cilok dr FB jeman...nape u buat kecik ngat pixel diaaaa....masa ni aku cr henpon aku..
henpon aku takde aku patah balik ke keta carik
rupanya henpon aku jeman amik diam2..pastu dia suruh aku check dah lock keta ke..eiii
pastu aku cam org bodoh mencari2 nama tempat ni...
pastu kitorg lapar..actually jeman yg lapar dulu..marila masuk sini..
ganas la pakai tengkorak t-shirt..sape ek?
rupanya si jeman buat2 muka baik giler mkn bubur barli/gandum RM3.90
aku lak makan yellow curry mee..RM8.90
pastu aku nak wee wee, ujan dan sejuk..toilet best!
aku kena tgu jeman sebab dia nak solat~i masih "cuti" ya..
haha..bwk keta i sampai bar minyak dah blink2..time ni jugak aku br tau myvi aku leh letak minyak sampai RM60..masa ni nak pergi mkn donut..aku ngade2 nak mkn kan...
sampai kat subang parade rupanya cuma ada big apple dan aku tak berkenan tgk donut yg tinggal...jadi...
jom pergi sunway kata jeman..
cozy la..nak sofa..nak ngade2 mkn duduk atas sofa
ok nak 2 keping je tp budak tu kata beli 5 free 1..so belila 1/2 dozen
tadaaaaaaaaaaaa...
benci tau gambar kabur...
aaaa..kita kecikkan gambo dia..biar..biar..mood geram sebab dia kecikkan pixel gamba dah tak lawa nak tatap.

Related Articles

2 comments:

  1. balik ganu ko rindu jeman kannnnnnnnn

    ReplyDelete
  2. tak..tak..aku tak ngaku..
    aku rasa jeman yg rindu aku sebab spjg drive blk dia asyik tanya kat mane..
    tp katanya rindu steering keta aku je..camner...

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...