In

Maxwell Hill & Kenduri Kawin Apai&Nadia

pg2 bgn dah lapar..mlm tadi tdo dahla tak lena.. Julie tdo dgn gue, azrena sbb ada kisah silam dgn aku maka beliau tdo di lantai bersam tilam dan bantal busuknya,......

maka kenalah ketuk bilik jeman sbb nak mkn..maka dia pun bwkla kitorg p mkn kat pasar..oooo mkn roti canai telor dan popiah basah..sedaps2..dah mkn kitorg p rayau2 jap tgk kedai2..jeman lak p carikan kuih teratai utk kitorg tp x jumpa2..sian dia..aku tanak teman sbb tanak masuk pasar dgn sandal yg dr kain ni....smlm dahle dah habis basah masa bergambar di tasik.. 

pas mkn kitorg round2 tasik g dan pergi ke kwsn perkelahan atas maxwell hill. kata nak mandi tp x jd je mcm tak sempat so rendam kaki jelah.. janji ada gamba pergi sungai... 
inilah sungainya..airnya sejuk..len kali dtg nak mandila..

pastu balik rumah iron baju semua br keluar rumah ke kenduri kawen apai..elok je sampai tgh bersanding, pastu azan zuhur pulak. dgn segera, amik gambar dgn pengantin, mkn dan amik gambar lagi..
 apai & nadia~~
apai dgn in laws dia..muda kan..nadia anak sulung umur 18++
apai dgn kwn2 30's dia..hahahaha
JJ ialah makcik apai yg brutal..tgk cara dia dokong anak dia mcm carry handbag
ikhwan si mata comel dgn bulu mata tak hengat panjang...tak tgk kamera kenapeeeee????
teknik gambar ni menjadikan kitorg kurus..azrena kau takyah ckpla cekeding!
singgah nak makan cendols
skrg taula kan kaki sape2 kan..haha..
sedapsssss.....

odw balik sempat beli kekabu nak wat bantal...wahhhhhhhh..pastu sampai umah, mandi lg, solat rehat2 jap pastu blk ke KL la.... ooo penat woo even tak drive..hahaha.. 
 tgk diorg ni tdo jek...azrena siap dgn bantal busuk..
kitorg masuk laluan kg sbb highway jamm..
titibe nak kena report kan..
dan julie gelak2 gembire..
seluas mata memandang..jauhnya perjalanan..

ade ke patut aku kan...harapkan jeman jekkkk...aku lak tdo2 ayamla ngantuk nie.ujan la, eksiden kat laluan ke KL la..pastu kejap masuk bandar kejap masuk lebuhraya..hehe..maghrib di tanjung malim. pastu hantar julie balik baru aku drive..then sebelum hantar azrena pergi mkn dulu di rakod. kendian br anta dia kendian anta jeman, kendian anta diri aku blk ke rumah mak angkat di lestari 8..yeay..penat2ssssssss...

Related Articles

4 comments:

  1. bessnyer jenjalan ramai2 nak2 satu kapla lagi bess hehe

    ReplyDelete
  2. memangla..tp bila balik opis diorg kata tanak join dah org geng bercouple...haa...lah...

    ReplyDelete
  3. ko ni cermin mata dlm umah tak tinggal..sila tanggal

    ReplyDelete
  4. ye kata tuan rumah, mungkin aku juling sebab tu pakai spek...sadis tak kena kaw2 time amik gamba lak tu..

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...