In

Night Safari At Zoo Taiping


menyambung citer sebelum ini..pastu keta satu lagi tepon..katanya nak pergi mkn dulu pastu br dtg jumpa.ok jek kitorg..
diorg tak dtg2, kitorg terus bergambar sakan di tepi tasik
teka kaki sape? hahah
teka jari-jemari pulak
bintang2...bersentuhan..ahahahah
okeh kami amat gembira...walaupun.....penat menunggu diorg2 neh
tasik tepeng yg cantekkk
photographer nak balik, bungkus tripod daaa..

kengkonon nak beli tiket awal2 utk night safari tapi tak boleh..tiket harga RM16 ya..semua sekalila..kamera, tren...last2 diorg yg kena belikan hahahah sebab kitorg nak blk rumah nak mandi dan solat magrib jamak isyak sekali kan..

bestla sampai umah Jeman..suka....kg la sgt kan..padahal dah totally umah batu siap ada air-cond...pas mandi2 br kuar umah..hahahah..sian diorg calling2 suruh cpt dtg sebab katanya ramai tgh beratur nie...
 hah kau..sangap kan beratur panjang..
nanges tak?
ceria jugakla kan...even panazzzz ya amat nie..
opps muka mcm kena tepung gomak tp i nak makan lolipop gak..kisah ke?
horray dpt naik jugak..mau lebih stgh jam gak q
babai korg semua sila bersabar ya..
hihi...rasa mcm gajah tu nak berak kat tinge aku jek..

dah habis sessi pergi zoo kitorg pergi round2 bdr taiping..katanya nak mkn doli..jom..mkn kuew tiaw sedapsss itew...sekali ramai org dah..siap kena marah sebab alihkan meja nak cantum2..tak bolehla..dah la lama masak..kitorg pun main2 la dlm restoran tu..haha mcm budak2..
 masa2 menunggu kuew tiaw spesel yg mengerikan..lama okeh..
ok aku mesti akui kulit muka aku tgh mengelupas lps blk dr Perhentian, kuew tiaw ni RM9. tp biasa je bg aku cuma sbb lauk jek byk kot tu yg femes..
ok lepas mkn byr...ni harga kuew tiaw ikut size.

dah habis mkn round2 lagi sampai Kamunting. nak tgk gak hotel diorg duduk tu.. SSL Traders katanya satu mlm RM140..kitorg satu malam dirumah kg Jeman, FREE!!! hahaha...mesti credit pada emak jeman la sebab tumpangkan anak2 dara ni tido..aiyooo..sgt bising tau...

dah balik rumah semua mengantukk..tdo terus....esok pg je bgn..

Related Articles

2 comments:

  1. apsal jeman nya baju kaler merah..napa tak kuning opsssssss

    ReplyDelete
  2. dia tak suka pakai baju sama kaler..tahapepe katanya..aku tak kisah..haha

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...