In

Gadis2 Berbaju Tradisional Ke Opis

tibe2 gatal2 nak pakai baju tradisional ramai2 ke opis..so lynla gadis2 sedikit gedik @ kontrol gedik dr department property. ngehehehehhe
harusla kan tuan tanah letak muka dia mula2..kebaya ni kain dia pemberian amoi di bawah ya..
yin ping beli baju cotton di butik bungor ampg point. sale RM99 ya..
kitorg boleh dpt RM80..jgn marah......management staff kan..
cik nurul fahada dr tmn cinta sayang, sg petani, kedah
cik nurul mesti respek senior yin ping kerana senior dah keje hampir 12 thn di situ..
amoi amat bz dgn phone dia...masa ni ring ring tone dia
"hey..slow down...what do you want from me?"
kitorg 3 org ialah org kuat dept property..cari duit byk2 dgn menyewakan property yg bos ada
..salah~kitorg buat akaun je...hahahaha
 mood berdiri..teka sape paling tua? hahahaha
titiber lyn dept credit control dtg lak...hehe..

Related Articles

4 comments:

  1. Slm ziarah, jemput singgah dan follow blog saya ya..tq

    ReplyDelete
  2. jawapan siapa paling tua tu agak2 sape???hehehehe...cheh tak habis2 ngan kebaya yer!!!

    ReplyDelete
  3. eh mestilah i muda, bkn plg tua, bukan plg muda..
    pakai kebaya selagi muatla..

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...