Tuesday, June 29, 2010

Uncle Lim's

lepas hantar anak buah pergi uniten, aku ke BK5 amik jeman nak pergi tgk kwan aku nor yg baru bersalin kat hospital selayang. tp kitorg pergi mkn2 kat Uncle Lim's kat Ikea nun...layanz bubur je nok..
bubur ayam.
tada!!! ada telur separuh masak di dalamnya.

last2 dah sampai Selayang dpt sms nor katanya dah balik rumah. terus GPS aku nak balikla..tanak lawat kat rumah mak dia..aku pun dah mls nak guna GPS cari rumah nor..kena balik awal..dia nak pergi pot luck dgn kwn2 dia.
Previous Post
Next Post

About Author

2 comments:

  1. uncle lim my fav kopitiam...windu nak makan porridge & roti bakaq dia huhu

    ReplyDelete
  2. oh ye ke..actually suka nak amik telor separuh masak dgn roti tiba2 ubah fikiran..

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.