Sunday, June 6, 2010

Gossip Girls @ Bangi Kopitiam

mlm Jumaat lalu, sempatla calling2 all my dear nak jumpa nak gossip dan nak tgk tudung syria yg Mimi jual..janji lepas maghrib..tp disebabkan jem dan hujan dan pelbagai alasan rekaan yg boleh diterimapakai oleh ahli2 gossip maka aku, ann & reen sampai dulu jam 9 lebih. mana mimi ek? pergi dating dgn en awak diala...en awak nak blk kg, terus kena jumpa tonang dulu kan hati tak tenang nanti tak tgk muka.. so bila mimi sampai muka mestilah bersinar2 tanda kebahagian sbb dpt sepenuh kasih syg..aiyy jeles aku..titiber...

selepas puas mkn, gossip bagai apa yg nak hapdate semuakan..aku la yg bising dulu..cepat2 lap meja,i nak tgk tudung2 tu skrg...brp lama da mauu tunggu...
ok tuan tanah dah sepahkan meja makan dgn tudung jualan beliau
tuan tanah buat demo sikit..pakai tudung tau nanti..tau...
kenala pulak tdg tuan tanah dgn tdgnya..
reen, i like ur spec..very nice and suit with your face shape
titiba minah pekerja kopitiam ni dtg gak nak tgk tdg, siap bosnya suruh beli..apa lagi tukar contact no la tuan tanah bisnes maju ni..
ann asyik dgr cerita tuan tanah ye dgn bakal pelanggan
haha..gelak2 jahat nak mintak diskaun sbb aku beli sampai 4 set..
maria farida? harus la kawan aku si reen ni pakai tdg syria.muka mmg chantek..
Previous Post
Next Post

About Author

2 comments:

  1. mak cilok gambo ko ..penulisan lain yer nok..hehe jgn sekeh aku

    ReplyDelete
  2. hape ko nye hp kamera lagi bezz dr aku ker? tulah nok ko kuat sgt menjual sampai lupa bergaya

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.