In

Wash, Wax & Polish

last friday aku pergila hantar keta aku kat kedai cuci keta basement Ampg Point~dah aku keje dlm tu, aku pun mls nak pergi jauh2kan..katanya keta aku dah sebulan lebih tak berbasuh..dgn kerak2 la aku bergerak ke Kuala Besut, ke Koyan & ke Taiping. hebatkan pemalas nak basuh dah even alat2 mencuci keta ada je kat bonet. harapla aku pergi rumah kakak aku kat bangi or mak angkat kat sri kembangan or mak aku sendiri kat koyan baru nak basuh..tp bila mcm cuaca panas tu..wah..baik dok dlm rumah jek..hahah berkipas lg syok..

aku nak cuci pun sebab keta aku kena berak dgn burung betul2 dpn cermin driver. tak ke haru aku memandu nak pergi keja kena tgk najis tue.. aiyy..

sekali nak cuci je..pastu takde customer lain diorg goreng aku wax la sekali..polish semua..ceh..aku mls nak bargain byk aku ckp je aku keje dgn management..tu pun puas menawar harga....sekali katanya RM68. okeh. sila tgk hasil ya. 5 org tukang cuci, 40 minit. puas aku jalan2 tau..

ni nak tunjuk betapa clearnya gambar yg aku amik dr dlm keta aku. ni cermin dgn tinted ya.

Related Articles

3 comments:

  1. minggu ni asek ujan jer, tak sempat nak cuci :p

    ReplyDelete
  2. bersih nok...ko cuci dlm parking tu ek..mahal gak...tp berbaloi

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...