In

45 Days. Yeay!!

Kami berdua gembira kerana berjaya mengharung 44 hari yang boleh terjadi apa2 jika tidak dilalui dengan betul.

Ubat-ubatan masih dimakan seperti biasa. Cuma dah jadi sekali sehari je.

Yup Aqlan dah sihat. Merisaukan je. Lepas jumpa doktor terus hilang kerisauan itu. Nasib 37° je temperature dia. 2 perkara yang selalu baby alami kata doktor ialah selsema dan kembung perut. Maklum esofagus belum sempurna. Ooooo jahilnya mama kamu ni.

Turun lagi 2kg. So tak cukup makan ke apa? Sebenarnya melayan anak tak sihat yes menyebabkan aku tak dan nak makan. Papanya dah belikan makanan pun kalau dah Aqlan nak beriba je memang tak buat satu kerja la..

Alhamdulillah. Syukur ya Allah sebab beri ujian ni jadi kami belajar sesuatu.

Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...