In

Jom Jalan-jalan Aqlan

Haha. Budak kecik ni suka jalan2 rupanya. Naik kereta je diam. Mata bulat je.

Mula2 pergi Citta Mall sebab i nak makan Chilli's.  Kemudian nak pergi kedai baby. Kemudian LB i nak pergi Harvey Norman sambil i nak membeli biskut arab or suji kat Wondermilk.

I nak sign i kecik lagi. I suka maka tangan sendiri je

Sambil menyusu sambil makan. Shawl ni hadiah masa berhenti kerja dengsn Stagno dulu

Dari kerana mata

As long as rasa sejuk i ok je

Kedai baby tutup. Ke Harvey Norman yang kecil je beli sarung tilam. 50% discount. Ke Wondermilk dapatla apa yang aku mahu.

Last time minum tak dapat tidur.  Beli untuk LB je. Dah naik harga RM12.

Always my favourite.  RM10.

Lepas tu bergegas ke 1 Utama nak beli baju Aqlan guna voucher AEON yang LB dapat masa kursus di PD. Baru cari 3 helai baju dah melalak. Nasib ada bilik baby. Boleh menyusukan Aqlan dengan gembira.

3 helai baju lubang2

Lepas buat bayaran kami balik. Pastu dah masuk kereta baru rasa budak cashier tak punch discount ke untuk baju yang aku beli. Sebab ada sticker biru dan hijau.. hurmm ..LB cakap dah takde rezeki..ishh total termasuk tilam mainan RM118. Tolak voucher RM50. Bayar lagi RM68. Duit juga tu..

Yang ni memang takde diskaun. Tapi beli juga sebab nak bagi Aqlan main

Related Articles

2 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...