In

Turun 11kg

Ah bestnya turun sehingga 11kg selepas mengandung dan melahirkan anak. Last check berat sebelum bersalin ialah 77kg gitu. Oh selepas bersalin dan menyusukan anak turunla 66kg sekarang ni.

If ikut ideal dengan ketinggian patut 57kg je. Which is itu berat 7 tahun lepas kot.

Kalau dah dapat sarung balik baju kebaya pun kira dah ok. Harap la sangat kan. Jeans pun belum tentu boleh sarung wei. Harapan nak pakai size 29 tu hahaha.

Ok sila kembali ke alam nyata. Tapi apa pun memang harap turun lagi. Kalau tak haru la nak pakai baju mengandung pergi ofis...hahaha. baju kerja aku last memang dah saiz L je. Seluar pun XL. Ke XXL? Bergantung pada jenama gak..

Related Articles

2 comments:

  1. syabas beb..kena maintain tau....aku dulu lost 20 kg..tp now aku naik mendadak 15kg..sebab stop bf..pitam aku ..camana la nk slim balik...kena ngandung balik gamaknya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Banyak gak ko turun ek. Aku ni campur. BF dan susu formula. Tak cukup weh

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...