Friday, April 25, 2014

Yeay Buku-buku Dan Mug Sudah Sampai!!!

Excited. Bila Zcat kirim gambar parcel 3 bungkus. Erm seminggu juga tunggu yang aku bayar Khamis lepas. Lagi 2 parcel bayar Isnin baru2 ni. Tak apalah janji sampai. Bolehla baca. Eh esok balik Ampang patut habiskan buku2 yang dah lama beli tapi tak habis2 baca tu.

Jeng jeng jeng
12 buku 12 buku...

Mana satu nak start ni


I punya kuning. Merah for Zcat dan putih for Aqlan. 



Previous Post
Next Post

About Author

5 comments:

  1. kko mmg fan fixi ar..hebatt...apa best benor nya citer ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Citer bukan miskin kawen kaya. Hujung cerita mesti sentap sebab unpredictable.

      Delete
  2. beli buku dapat Mug ker beli mug dapat buku?
    comey mug te

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buku harga lain. Mug harga lain. Yang free cuma beg. Tapi untung banyak bila beli banyak2. Mug tu limited.

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.