In

Mandikan Anak

First time mandikan Aqlan. Bangun jam 8 pagi.  Tengok dia pun macam ada unsur nak bangun baik aku prepare everything.

Mula2 masak air. Kemudian besen dan tempat duduk untuk mandikan Aqlan letak atas toilet. Aku kena duduk atas bangku sebab aku mana boleh duduk mencangkung atas lantai. Lepas tu sediakan tempat untuk salin baju dan sediakan pakaian bersih.

Pasal sebelum ni Aqlan mandi dalam besen kecil yang dibeli di Daiso je. Lepas tu dia dah pandai melonjak jadi Zcat belikan besen dan tempat duduk mandinya. Dah dudukkan dia pun dia melorot ke bawah sebab dia belum cukup kuat kan. Sudahnya aku kena pegang juga Aqlan ni. Kang terlepas naya je.

Eh senang juga nak mandikan dia dah tak banyak karenah. Sebab dah sebulan kot. Aqlan pun banyak perubahan dah. Comel je lepas mandi senyum.

Lega.

Related Articles

2 comments:

  1. beraniiii...aku dulu megat yang mandikan sampai la fayel dah tegap

    ReplyDelete
  2. Terpaksa la mimy. Adzman belum sembuh chickenpox nya. Apa pun happy je masa mandikan dia. Haha dia pun happy. Tiba2 feeling keibuan la...

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...