In

Bidai Plastik

Selama ni tingkap dapur pakai langsir kain. Warna hijau lumut. Cuaca gelap sikit. So siang pun on lampu kalau nak buat kerja sebab tak nampak.

Tapiiii sekarang dapur dah cerah. Pasang bidai plastik. Lebih senang nak cuci. Pilih warna pun yang hampir sama dengan warna dinding dapur. Beli kat Giant RM70.


Sekarang siang musim panas dapur terang benderang. Laki tak berapa suka  belakang tingkap kat end of the roof pub pasang bidai supaya jiran belakang tak nampak. Jiran rumah dia tinggi sikit.

Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...