Welcome To My Random Stories. From blogging about my family, recipes, hobbies, eating out and good bargain place. A little chit chat about myself so you will know me better.

Tuesday, February 23, 2016

Bidai Plastik

Selama ni tingkap dapur pakai langsir kain. Warna hijau lumut. Cuaca gelap sikit. So siang pun on lampu kalau nak buat kerja sebab tak nampak.

Tapiiii sekarang dapur dah cerah. Pasang bidai plastik. Lebih senang nak cuci. Pilih warna pun yang hampir sama dengan warna dinding dapur. Beli kat Giant RM70.


Sekarang siang musim panas dapur terang benderang. Laki tak berapa suka  belakang tingkap kat end of the roof pub pasang bidai supaya jiran belakang tak nampak. Jiran rumah dia tinggi sikit.

2 comments:

  1. Hi sis! Saya nak tanya, sis beli bidai ni kat giant mana ye? Bidai kat giant ni ada berapa saiz dan warna? So, dah 2 tahun sis guna bidai ni, masih oaky lagi tak? Maaf banyak soalan. Terima kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Giant Bandar Kinrara.
      Saiz ni untuk 3 tingkap neko. Ukur dulu sebelum beli. Tak ingat warna apa lagi ada.
      Masih elok dan tak mereput.. walaupun panas kan.

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Recent Comments