In Family Birthday

29 Februari 2016

Dina don dan 12 tahun. Dia lahir hari yang special. 4 tahun sekali. Jadi umi dia selalu sambutkan birthday dia dalam bulan Islam je iaitu Muharam.

Dina dilahirkan pada tahun 2004. Aku start kerja pada 15 Mac dannnnnn paling sedih dalam hidup aku kehilangan bapak selepas 2 bulan graduation di UKM.

Jadi aku dan Dina ada chemistry sikit. Cuma sejak dah tak duduk sekali ni....aku dah kehilangan Dina....hahaha...dia suka menceceh dan kuat drama masa kecil. Ye aku jaga dia sekejap jer....dah kerja memang tak jaga dahla...


Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...