In Review

Molly, Atria

Kami tak plan ke Atria sebenarnya. Tujuan lebih kepada membeli penjagaan rambut natural keluaran MariniNaturaléMagic. Boleh cari kat IG nama tu kalau nak tengok produknya.

Lepas tu nak makan. Nak makan nasi ayam hailam damansara tapi penuhnya siap nampak ada satu lori parking depan kedai bawak pemain tarian naga. Nak pergi makan nasi lemak village park macam kepanasan.

Sudahnya kami ke Atria. Aku makan bubur ayam sudahnya kat Uncle's Lim.

Sempat pulak mata aku tatap pakaian kat Terranova. Ada sale menarik. Belii.

Kemudian baru ke Molly. Dimiliki oleh AEON. Masa kami pergi caj RM6 unlimited times. Kalau tak setengah jam pertama RM5 dan setiap 10 minit seterusnya RM1.

Bagi Aqlan main sampai sejam. Biar dia puas hati. Malam karang senang tidur.








Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...