Monday, July 30, 2012

Biore Body Powder Wipes; Just Received The Parcel!

last 2 week aku ada berminat untuk test produk baru dari Biore. kali ni fresh wipes. ada 2 jenis pembungkusan. pink dan light green. yang pink fresh soap & yang light green fresh citrus. ok nanti dah cuba barula aku review. review barang free memang best, lagi best kalau memang sesuai dengan kulit kita. produk Biore ini diimport dari Jepun, jadi aku memang gemar untuk mencubanya.

Gambar? malam karangla update. kat ofis takde wire khas la..

dah test Fresh Soap. aku sekarang mudah naa naik ruam sebab panas kan. sejuk2 je badan.
Previous Post
Next Post

About Author

2 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.