In

July 11 - Wednesday

hari ni pagi2 pergi kerja masuk je ofis touch in kemudian keluar balik pergi Klinik Mediveron. sebab dah batuk seminggu, demam on off siap selsema bagai..hahaha..

okay doktor Adam yang biasa rawat aku gelak2 je tengok aku. haha..lemah kesihatan dari segi cuaca. last time kat lari TM kehujanan, masih sihat 2 weeks after that baru sakit.

ok MC 2 hari. mana nak sambut birthday ni? makan bubur ayam? hehehehe.

Related Articles

4 comments:

  1. Bila birthdaynya? Hari ini ke?

    Happy Birthday ya. Semoga sehera sihat sepenuhnya. :)

    ReplyDelete
  2. Allah selamatkan kamuuu..
    Allah selamatkan kamuuuu...
    Allah selamatkan erichannnnn
    Allah selamatkan kamuuuuu...

    hepi bufday sis!
    take care...makan ubat tau!

    ReplyDelete
  3. alamak, hari beday tapi tak sihat ye sis? siannya...cepat sihat yer...


    salam dear, tengs drop by my blog n drop ur comment, saya follow sini terus yer...

    ReplyDelete
  4. thanks semua.. memang ta sihat. alhamdulillah masih boleh berjalan2.

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...